„Единственото хубаво нещо от мача с ЦСКА е, че не загубихме. Мисля, че направихме добър мач, но равенството е важно с оглед на самочувствието на отбора преди двете срещи с Левски”, заяви президентът на Литекс Ангел Бончев.

Той уточни, че все още не е ясно дали мачовете с Левски ще бъдат ръководени от чуждестранни рефери, каквато беше практиката в последните години: „До момента няма нищо официално. Ние можем с колегите от Левски да си разговаряме, но във футболния съюз трябва двата клуба да представят писма, с които декларират, че са съгласни чуждестранен съдия да свири мача за Купата на България. Все пак всичко това е и до финансови възможности. Може пък и да сме изчерпали средствата”.

Литекс не е подал жалба срещу ЦСКА за опита за саморазправа, който са опитали привърженици на армейците с нападателя Ивелин Попов. Според боса на ловчанлии не е нормално да се депозира протест, след като работа на длъжностните лица е да следят за нередности и да ги описват в докладите си: "Всичко се чу и видя. Този мач се излъчваше по телевизията и цяла България е наясно за какво става въпрос. Не виждам защо ЦСКА да не бъде наказан, след като за подобни неща и ние сме били наказвани- вероятно помните, че ни беше наложено наказание от 7 мача извън Ловеч", припомни президентът на Литекс.

„Ивелин Попов е много импулсивна натура и изживява играта. Точно в този мач не виждам да е направил нещо нередно. Аз мисля, че някой иска да направи интрига от всичко това, тъй като Ивелин е наш основен играч. Някой иска той да бъде наказан за предстоящите мачове на Литекс”, завърши Бончев.