Преди по – малко от месец бившият премиер на България Бойко Борисов обеща да зарадва деца от школата на Локо Пд и да ги дари с екипи на Витоша Бистрица. Обещанието бе дадено веднага след мач от турнира за Купата на България, в който Локомотив загуби с 0:1.

Борисов влезе в игра като резерва и не успя да се разпише. След края на двубоя той за шоу на зрителите изпълни дузпа на Кирил Акалски и я вкара. На излизане от терена,, на втората снимка, на път към съблекалните, Борисов подари фланелката си на едно от децата, които бяха ангажирани с гонене на топката по време на мача , но неочаквано за самият него и другите малчугани поискаха армаган от него. Тогава Борисов им обеща, че ще им прати желаните екипи.

От снимката личи, че момчетата от школата на Локомотив вече са получили обещаните фланелки и са доволни от този факт. Не случайно и пратените фланелки са 13, защото лидерът на ГЕРБ играе с този номер.

Бойко Борисов изпълни обещание и зарадва с фланелки 13 деца от Локо Пд

Те обаче няма да могат да играят в официални мачове с тях, защото си имат клубна екипировка в черно и бяло. На първата снимката е и Георги Славов, който е треньор в школата и работи с тези деца.