Юношата на Левски Боян Табаков не крие, че чака с нетърпение да се изправи срещу ЦСКА. „Армейците” гостуват в Мездра тази неделя, а Табаков играе под наем в местния Локомотив.

„Аз съм левскар от малък и този мач има специален заряд за мен. Чакам го, разбира се. Много добре се чувствам в Локомотив Мездра. Гледам на престоя си тук, като крачка напред, защото ще натрупам ценен опит. Имам още много неща, които трябва да науча”, сподели младият нападател в интервю за Гонг.

„Надявам се да бъда титуляр срещу ЦСКА. Срещу тях ще се раздам на 200 процента. Защо да не вкарам гол? Ако имам късмет и се раздам на максимума от своите възможности, може да вкарам. Няма да е нищо особено, ако вкарам на ЦСКА”, заяви още голмайсторът, който често бележеше на „червените” като юноша в Левски.

„Няма какво да ме притеснява агитката на ЦСКА. Аз не обръщам внимание на агитките по време на мач, няма значение на за кои отбори говорим”, продължи Боян Табаков в интервюто си за Гонг.

„Сигурен съм, че от Левски ни следят развитието. Те затова са ни пратили в Мездра, за да видят как се развиваме, като играчи. Ако ние четиримата /Табаков, Балджийски, Киров и Иса/ се представяме добре, те ще ни върнат”, каза Табаков.

„Не се притеснявам, че Локомотив Мездра може да изпадне. Можехме да бием Славия на нашия стадион, можеше да бием Локомотив София на техния стадион, така че не съм притеснен за оставането на отбора в А група”, декларира нападателят на Локомотив Мездра.

„Няма нужда някой от Левски да ни мотивира преди мача с ЦСКА. За нас четиримата, които сме преотстъпени от Левски, това е най-големият стимул. Гледах мача на Левски в Ловеч и ми е болно, че паднахме. Въпреки загубата, не всичко е загубено. Няма проблем, че са ме преотстъпили. Смятам, че все още има какво да се желае, за да поведа нападението на „сините”, завърши интервюто си за Гонг Боян Табаков.