Кондиционният треньор на Марек Петър Богданов говори пред медиите след загубата с 0:4 от Ботев в Пловдив, като обяви, че старшият Стоян Коцев не е напуснал, а е трябвало да пътува.

„Искам първо да се извиня от името на старши треньора Коцев, който трябваше да пътува с кола и не можа да се яви в момента. Надиграха ни, честитя им победата, по-добри бяха”, каза Богданов.

„На този етап явно толкова можем. Ще продължим борбата за оставане в групата до край. Доколкото ми е известно, президентът мисли за бъдещето и за по-класни играчи.”

„За мен това не е абдикация. Г-н Коцев има най-малка вина за състоянието на отбора. Той дойде при свършен факт. Не искам да виня никой и може би и аз трябва да поема част от вината, тъй като не можах да си свърша работата по ред обективни и субективни причини.”

„Имаме много контузени, Георгиев е наказан. Идваме с 11 човека, от които четирима юноши. Това е положението при нас в момента.”

„Не мога да мисля, че Коцев ще абдикира, той е един достоен човек. Аз съм работил няколко пъти с него, бил съм с него и в чужбина. Изобщо не ми каза, че няма повече да се върне, дори определи кога ще тренираме – в понеделник, договорихме се, ако има нещо, ще се обади на мен, не е избягал”, каза още кондиционният специалист на Марек.