Защитникът на Литекс Николай Бодуров заяви, че футболистите започват подготовката с по-добри очаквания от предния полусезон.

„Започваме с по-добри очаквания от предния полусезон. Надявам се да играем по-добре и да се качим още по-напред в таблицата. На нас ни трябва още по-добра игра“, коментира бранителят.

„Ние нямаме конкретни цели, но всеки един футболист иска да е по-напред в класирането. Мисля, че е по-леко, когато играеш без конкретни цели. Няма напрежение върху футболистите и се играе по-освободено. Не трябва да биеш на всяка цена. Когато трябва да станеш шампион, знаеш, че всеки мач ти е на живот и смърт и трябва да победиш. Сега пак играем на 100%, но и да загубим не е фатално“, добави българският национал.

„Моето лично желание е да изляза навън, колкото по-рано, толкова по-добре“, продължи футболистът на Литекс.

„Всеки мач с националния отбор излизаме за победа. Най-важната цел е да се класираме за световното първенство и дано го направим. Мисля, че целта е постижима. Имаме реални шансове и всички си вярваме все повече. Следващите мачове ще покажат какви са ни възможностите. Оптимист съм за развитието на български футбол. Трябва да си повярваме повече“, каза още Николай Бодуров.