Изпълнителният директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич се срещна с привърженици на отбора в новия фенклуб „При акулите” и в продължение на 2 часа отговаряше на техните въпроси.

„Благодаря сърдечно за поканата да гостувам в новия фенклуб. Изключително сме горди, че нещо такова е направено по инициатива на феновете”, заяви в началото Бобич.

По отношение на отбора той сподели: „В момента сме много добре от спортно-техническа гледна точка. Имаме план за години напред, който изпълняваме стъпка по стъпка.”

„Факт е, че класирането ни в момента е много повече от очакваното, но това не ни пречи да продължаваме да работим концентрирано. Първата ни задача е да изградим хомогенен състав, който да се бори за място сред челната петица в шампионата. Титлата не е приоритет за нас, по-важно е да се изгради стабилност и характер в отбора.”

„ В състава ни ще има нови чужденци , но идеята е да се развиват български играчи. Затова хвърляме много усилия по кампуса и развитието на детско-юношеските школи”.

Запитан за настроението в отбора, европейският шампион с Германия от 1996 година отговори, че момчетата са там, където трябва – здраво стъпили на земята.

Бобич отправи призив към феновете да идват по-рано на стадиона, за да успяват да влизат навреме.

На въпрос дали няма двамата с Балъков да се картотекират и да помогнат на отбора в някой от оставащите мачове, Бобич с усмивка на уста отвърна в духа на шегата, че може да го направят за дербито с ЦСКА. Последваха бурни аплодисменти на феновете, които започнаха да скандират името на изпълнителния директор и на Черноморец.

В края на срещата Бобич получи членска карта за фенклуба на акулите.