Президентът на БФС Борислав Михайлов оказа да коментира пред журналисти кой ще бъде национален селекционер, ако той бъде преизбран на шефския пост.

„Не е коректно преди да е минал изборът на Конгреса, да обявявам името на новия селекционер. Ще го разберете ден или два след самия Конгрес. По същата причина не искам да назовавам и кои хора биха влезли в новия Изпълком. Искам да бъда коректен към членовете на сегашния Изпълком. Не е важно и колко от тези 424 делегата ще гласуват за мен. Важното е да направим нещо за футбола, затова и подготвяме голям отчетен доклад. Не бих искал да коментирам моя единствен опонент за президентския пост Ивайло Дражев. Оставям коментарите за вас журналистите,” каза Боби Михайлов.

Запитан от представителите на медиите защо Конгресът на практика ще бъде закрит за тях, той отвърна: „Няма да бъде закрит за вас, ще снимате в началните 10-15 минути, а освен това ще се постараем да има видео-стени в коридорите на НДК. След края на Конгреса ще има и пресконференция.”