Президентът на БФС Борислав Михайлов ще уважи церемонията по награждаването на “Футболист на Варна” за 2007 г. Тържеството е на 23 януари от 20.00 ч. в клуб “ЧАС ПИК”.

Сред гостите ще бъде и кметът на Варна Кирил Йорданов, вицепрезидентът на футболната ни централа Стефан Орманджиев и шефа на кабинета на Борислав Михайлон –Тервел Златев.

Треньорите на Чермо море и Спартак посочиха по 10 футболисти, които са номинирани, а също така и 5 млади състезатели на своите клубове.

Основен спонсор на проявата е Автотрейд, откъдето са и  паричните премии за футболистите класирани на първите три места- съответно 200 лв за трето място, 300 лв. за второ и 500 лв за футболиста на 2007 г. За последния е предидена и предметна награда.

Ще има специален приз и за най-прогресиращ млад футболист. Удареният от мълния футболист на Черно море Климент Колев ще получи специален приз от Община Варна. По време на церемонията ще има и благотворителна “нотка”. Ще се събират средства за дома за сираци “Княгиня Калина” в Провадия.