„Единственото, което загубихме в този квалификационен цикъл, са двата мача с Албания”, заяви шефът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след днешния мач между България и Румъния. „Трикольорите” постигнаха минимална победа с 1:0 над северните ни съседи.

„Една добра победа и една добра игра”, бе кратката равносметка на футболния бос. „Надявам се да бием в Словения, макар че шансовете ни да се класираме са минимални. Ще е много жалко да отпаднем с 25 точки, но това е футболът. Иначе днес стана хубав мач. Пак казвам, че единственото, което загубихме са двата двубоя с Албания, нищо друго”, заяви Михайлов.

„Нашите футболисти взеха достатъчно пари и без да се класират на Европейското. Ако го бяха направили щяха да получат премии като големите отбори в Европа. Днес се видя обаче, че българите могат да играят добре и без премии”, заяви шефът на БФС.

„Миналата седмица организирахме цяла конференция по въпроса за феновете. Пледирахме за толерантност. Все пак сме съседи, влязохме заедно в Европейския съюз. Искахме да покажем, че сме европейци, но явно още не сме”, каза още Боби Михайлов.

„Димитър Пенев има договор до 31-ви ноември. След това ще съберем и ще обсъдим, какво ще правим. Всичко може да се случи, не изключвам възможността Димитър Пенев да запази поста си”, заяви шефът на футбола у нас.