Централният защитник на Ботев Пловдив Бобан Грънчаров е в почивка, но около неговото име непрекъснато се шуми, след като той влезе в конфликт със спортния директор на пловдивчани Сашо Александров. Близки до македонският национал съобщиха за Gong.bg, че Бобан е футболист на Ботев и няма как някои от писанията за него да отговарят на истината.

Според приближените на Бобан, той не е водил преговори с друг клуб, защото още е футболист на Ботев и въпреки конфликта с Александров, се надява нещата да се изяснят и да започне подготовка с отбора след Нова година. Затова няма как да е възможно да изнудва други отбори за пари, защото не е водил преговори.

На Бобан Грънчаров не му е било особено приятно да чете информации, че изнудвал Левски, защото не е влизал в контакти с този отбор, както и с който и да е друг.

Ако Бобан и Ботев се разделят, то тогава играчът е готов да изслуша оферти за него от други отбори, включително и на Левски, ако има такава. Що се отнася до парите, близките на Бобан са убедени, че футболистът си има цена и няма да играе без пари, както няма да търси повече от реалната цена на труда му.

Самият Бобан Грънчаров категорично отказва да говори пред медиите, докато не се изясни ситуацията му в Ботев Пд. Той се надявал това да се случи още в началото на следващата година. Бобан държал да е максимално коректен с Ботев, както е бил и с предишните отбори, където е играл. Защитникът е много ядосан и на информациите, в които се споменава, че конфликтът му с Александров е заради евентуално негово участие в тото. Той е играл в много отбори преди да дойде в България и никога досега не е обвиняван в такова нещо.