Близнаците Борислав и Радослав Цоневи правят отлично впечатление от началото на зимната подготовка. Талантите от Благоевград се ползват с доверието на Николай Костов, който явно им симпатизира, тъй като притежават талант, а и не спират да се трудят. Вчера срещу Рубин Казан Ради игра повече и натрупа доста позитиви, като най-вече се понрави със самочувствие. Когато са на терена и двамата не могат да бъдат определени, като скромни момчета, напротив. Изобщо не се притесниха от името на съперника и звездите на руския клуб.

От днес обаче няма проблем да ги различиш. Повярвайте, ако не се виждат номерата им, не е лесна работа да ги коментираш когато играят. Двамата имат сходен стил, а и си приличат почти като две капки вода. Единият вече е „друг човек”. За да бъде по-конкретни, ще кажем, че това е Ради. Халфът лъсна кубе, след неуспешен опит да се подстриже сам. Младокът сложил представката на машинката, която е нула номер и резултат е на лице.

Чудесна новина с оглед на това, че Николай Костов най-вероятно ще ги пуска и в следващите контроли, така че номерът вече няма значение.

Все пак за статистиката – Радослав играе с 14, а Боби носи на гърба си – 25.

Вчера след мача един от опитните футболисти в Левски, вече им лепна и цена. „Тези двамата струват 4 милиона...паунда”, сподели той.

Близнаците в Левски: Вече лесно може да ги различите...

източник: снимки: Gong.bg, Стефан Стоянов, Анталия