Радослав и Борислав Цоневи явно са твърдо решени да се наложат в първия тим на Левски. Младоците тренират здраво преди да е стартирала зимната подготовка на отбора, която започва на 12-ти януари.

„Почивахме пет дни. Това ни беше достатъчно“, споделиха юношите на Левски, които тази сутрин работиха във фитнеса на стадион „Георги Аспарухов“, а в по-късните часове се подготвят и с топка на изкуственото игрище.

Борислав Цонев успя да запише доста минути през първата част от сезона. В последните срещи той се превърна в титуляр, като дори започна мачовете на Левски срещу Лудогорец, Ботев Пловдив и ЦСКА.

Ради Цонев игра под наем в Ботев Враца, но от „Герена“ си го върнаха и възлагат надежди и на него за мачовете след паузата. Двамата близнаци са част от „сините“ още от времето, когато Николай Костов бе треньор на тима. Специалистът не криеше симпатиите си към Антонио Вутов и братя Цоневи.

По време на зимната пауза солидна работа извърши и един от капитаните на Левски – Владимир Гаджев. Националът на България се контузи по време на мача с ЦСКА за Купата на България и се придвижваше по време на празниците със специална шина. Гаджев провежда възстановителни процедури, за да бъде готов на 12-ти януари, когато започва зимната подготовка на Левски.