Вратарят Горан Блажевич отново е на линия и тренира с отбора на Левски. Стражът бе пуснат да се прибере до Хърватия, където му се роди момченце. Треньорският щаб на „сините“ разреши на снажния вратар да бъде близо до жена си в радостния момент.

От днес Блажевич се присъедини към солидната група вратари, с която Левски разполага. Треньорът на вратарите Руслан Михайлов работи с петима на специфичния пост – Пламен Илиев, Мишо Иванов, Горан Блажевич, Сашо Любенов и Димитър Илиев. Очаква се срещу Черно море отново на вратата да застане Илиев, а утре ще бъде определена групата, която ще пътува за Варна. В нея би трябвало да бъдат включени двама от вратарите на Левски.

„Сините“ ще летят със самолет до морето, където в събота ще премерят сили с Черно море Варна. Първият мач между двата тима завърши 1:1. Гари Родригес откри от дузпа за Левски, но Черно море изравни след далечен шут на Симеон Райков, който свари неподготвен Пламен Илиев. След този мач предишния треньорски щаб на „сините“ форсира привличането на Блажевич, който бе част от Хайдук Сплит.