Футболистът на Левски Христо Йовов влезе в ролята на водещ на Спортно шоу Гонг. Обикновено, Томислав Русев рядко (да не кажем никога!) отстъпва стола си пред микрофона или пък мястото си в редакцията, но днес трябваше да го направи… не за друго – заради бас.

В средата на декември Бижутера вкара гол в мрежата на Лацио на Стадио Олимпико. Победеният гол! Облогът, хванат с отговорниците за „сините”, които отразиха среща в Рим, бе точно за това. Ако Йовов вкара гол, ще води Спортно шоу Гонг, като той сам ще постави условията.

Като по часовник, Бижутера стъпи в редакацията на Гонг в точно уречения час. Нито минута по-късно. Влезе в офиса, набързо се ориентира в ситуацията и веднага се зае с планьорката. След бърза консултация с титулярния водещ стана ясно, че основната тема ще бъде Ботев Пловдив. Йовов изрази съжалението си за случилото се с тима, но подходи като истински професионалист, справяйки се новините без лапсуси. Явно бижутерските изпълнения са възможни и извън терена. Дори не смеем да мислим какви са останалите му заложби.

Малко след 17.00 часа нападателят зае мястото си, сложи слушалките и след като червената лампа за ефира светна, се зае да разисква проблемите на български футбол заедно с Томислав Русев, Ники Александров и Валентин Грънчаров.

И се получи, уж на шега, Христо Йовов се превърна във водещ. При това доста добър. Ако не вярвате, можете сами да се убедите в това!

Ако искате да споделите мнението си за представянето на Христо Йовов като водещ на Спортно шоу Гонг, можете да го направите ТУК!