Бившият играч на Левски Андвеле Слори се завърна на футболния терен, след като преди три години беше обявил края на кариерата си. Затова той веднага беше потърсен от медиите в родината си, за да разкаже за миналото и бъдещето си. 

Играчът на Дордрехт сподели кои са били и най-тежките му моменти в престоя у нас. Номер едно в класацията му са слуховете, разпространени от медии в родината му, че се е бил замесил с мафията. 

Повод за тези информации преди три години беше договорът на Слори със "сините". За холандеца това е най-голямата глупост, свързана с името му. 

"Ако си футболист, определено трябва да си доста дебелокож, иначе можеш да се откажеш от всичко още след първата простотия. Например, като бях в България, тук писаха нещо за мен и мафията. Това беше най-голямата глупост въобще."

"Иначе в България отидох преди три години и там всички имаха огромни очаквания към мен. Адаптирах се бързо, за три седмици наваксах всичко във физически план, но останах само до зимата. После отидох в Австралия, но и от там се махнах, защото ми липсваше родината", сподели Слори.