Фондация „Фонд 100 години Левски“ и ПФК Левски София обявиха цените на билетите за юбилейния мач между Левски и Лацио на 23 май.

Пропуските ще са в продажба от 15 май, а най-евтините са с цена от 7 лева. Най-скъпите места са във VIP ложите, като там ще се влиза срещу 245 лева.

Цени на билетите:

Сектор А – 19.00 лв.

Сектор В – 14.00 лв.

Сектор Б – 10.00 лв.

Сектор Г – 7 лв.

VIP ложа – 245.00 лв.

Билетите ще могат да бъдат закупени от касите на ст. „Георги Аспарухов“ от 10:30 до 17:30 часа, касите на националния стадион „Васил Левски“, в Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров” 23 от 10:30 до 19:30 часа, както и в магазина на ул. „Цар Симеон” 74 и регионалните клубове на Левски София в страната.

Билетите за Сектор Г ще бъдат пуснати в продажба няколко дни преди събитието.

Дарителите от „Клуб 100” и останалите спонсорски пакети ще получат места в специално обособени зони.

Организаторите призоваха феновете да закупят билети максимално бързо и да не го оставят за последния момент. Така ще могат да си гарантират по-добри места, за да са сигурни, че ще успеят да влязат на стадиона и да останат в историята на Вековенъ Левски. Предварително закупените билети дават възможност на Фондацията да изпълнява финансовите си ангажименти по договорите, съпътстващи юбилея.

Всеки билет ще има специално поле, на което да напишете своето име или това на любим човек. Така всеки левскар ще може с гордост да разказва на наследниците си, че е бил частица от това славно събитие.