Треньорският щаб на Левски все още не знае дали ще може да разчита на Рене Михелич за двубоя срещу Литекс в събота. В момента словенецът е със спрени състезателни права, след като получи директен червен картон в мача за първенство срещу Локомотив София.

Решението на Стефан Спасов беше пресилено, а в крайна сметка реферът понесе възможно най-тежкото наказание от съдийската комисия. Дисциплинарната комисия към БФС ще се събере утре, тъй като днес има мач за Купата на България между Славия и Берое. От Левски обаче нямат идея за колко мача ще е наказанието на Рене Михелич. Ако се прецени, че трябва да е един мач, то той вече го излежа срещу Локо София за Купата на България.

Със сигурност Михелич попада в плановете на Николай Митов и екипа му. Ако словенецът продължи да е със спрени права, Левски ще търси други алтернативи за неговата позиция. От Левски обикновено го използват на поста зад нападателя.

„Сините“ няма да ползват услугите на двама твърди титуляри – Базил Де Карвальо и Владимир Гаджев. Двамата са контузени и няма да се възстановят за важното гостуване на Георги Миланов и компания.