Програмата на А група по традиция бъка от недомислици и недоглеждания. Чакахме, чакахме някой да забележи, че има недопустими съвместни пътувания на сини и червени в една и съща посока, но естествено това не стана.

Добре, пак ще помогнем на БФС да види очевидното. Още в следващия кръг сините и червените фенове тръгват в паралелна екскурзия на югозапад. ЦСКА играе в Благоевград срещу Пирин на 15-и септември от 16 ч., а Левски – с час по-късно гостува на Беласица в Петрич. Дори този час разлика във времето, съчетан с 80-те километра повече път за левскарите, ще постави съвсем рамо до рамо автобусите с ултрасите на двата гранда. Все едно от „Иван Асен” 26 им казват чрез програмата: „Хайде, момчета, грабвайте се!”

Същата клопка, между другото, е заложена пред двата ни водещи отбора и в 11-я кръг на 3 ноември, когато почти едновременно ЦСКА гостува на Марек, а Левски на Пирин. Миналата година предупреждавахме нееднократно за подобни съвпадения в мачовете на непримиримите съперници, но както винаги БФС и клубовете ни се сещат винаги в последния момент. Добре, че все още гафът е поправим.