Съдийската комисия на БФС спря правата на съдията Ангел Ангелов, ръководил срещата Левски-Миньор за четири кръга. Решението беше взето днес от комисията след заседание, което продължи близо четири часа и половина. Ангелов бе нападнат остро, след като отсъди дузпа в края на мача между Левски и Миньор, завършил с победа за "сините".

В официалното съобщение от БФС се казва:

За получена ниска оценка на футболната среща от XVII кръг на "А" ФГ между отборите на "Левски" /Сф/ и "Миньор" /Пк/, СК при БФС спира съдийските права на Ангел Ангелов за 4 кръга.

Явно обаче, родните рефери свирят зле само у нас, и се представят добре в чужбина, защото от Кипър пожелаха да им пратим още арбитри.

След доброто представяне на съдийската бригада в състав:

1. Станислав Тодоров - главен съдия

2. Иван Вълчев - асистент съдия

3. Диян Вълков - асистент съдия

на футболна футболна дерби-среща от първенството на Кипър на 07.03.2010 г., в БФС е получено искане от кипърска страна, български съдии да ръководят още две срещи от местното първенство на 14 и 21.03.2010 година.

Тодоров ръководи срещата между Апоел (Никозия) и АЕЛ (Лимасол), завършила 1:0 с попадение на Хрисис Михаел в 11-ата минута. Тодоров вдигна четири жълти картона в тази среща, по два за всеки от отборите.