Без двама от футболистите си, Том и Драги Коцев, ще започне подготовка в сряда отборът на Локомотив, научи Гонг.

Пловдивчани се събират за първо занимание в 13 часа на „Лаута” и до 10 януари ще тренират в Пловдив.

Старши треньорът Неделчо Матушев е дал разрешение на македонеца Драги Коцев да пропусне първото занимание. В Македония сега е Коледа и затова Коцев ще закъснее с един ден.

Бразилецът Том пък е пуснат в по- дълга почивка и има разрешение да се върне в България по- късно. Той е очакван на 10 януари на тренировка с Локомотив, макар и от Славия да го обявиха за сигурен нов за „белите”.

Суперзвездата Базил де Карвальо ще започне подготовка с отбора и ако не се стигне до трансферирането му в друг тим, то той остава и през пролетта в Локомотив.

В първия работен ден от новата 2011 година в Община Пловдив бе внесена за обсъждане и гласуване подписка за преименуването на стадион Локомотив на името на легендарния капитан на черно-белите и националния отбор Христо Бонев, съобщава в-к „Марица”.

Подписката бе внесена от председателя на клуба на ветераните Атанас Печев. След обсъждане в комисиите предложението ще бъде внесено за гласуване на някоя от следващите сесии на Общинския съвет.

Междувременно административният директор на Локо Атанас Узунов благодари на общината за отпуснатите 30 000 лева за изграждането на трафопост, който ще захранва осветлението, което предстои да бъде монтирано през новата година.