Без мъмрене от страна на шефовете, на принципа „играчите сами се глобиха”, преминаха двете тренировки на Локомотив София след загубата от ЦСКА, която се оказа втора поредна с 1:3 след тази от Рен.

В Надежда гарантираха твърдо, че постът на старши треньора Стефан Грозданов е непоклатим и в зародиш тушираха слуховете, че ще му се търси заместник. Червено-черните фенове недоволстваха от решенията на рефера Антон Генов в дербито с ЦСКА, но клубните началници категорично отказаха да се жалват от неговото съдийство, тъй като не искат да влизат в „хора на оплаквачките”.

За домакинския мач с Вихрен в петък от 17:00 часа в Стефан Грозданов обяви група от 20 футболисти, в която не попадна наказаният за един мач Аделино Лопеш и защитникът Стефан Дончев.

Ето имената на 20-те: Голубович, Галев, Д. Дончев, Върбанов, Марков, Савич, Пасков, Коилов, Караджинов, Дафчев, Добрев, Атанасов, Иванов, Златински, Антонович, Балдовалиев, Джилас, Рангелов, Крумов, Ив. Димитров.

Стана ясно още, че 60 фенове на Локомотив ще пътуват за Франция, за да подкрепят отбора срещу Рен.

„Тръгваме, независимо от резултата в първия мач. Ние винаги подкрепяме отбора докрай. Тръгваме 60, но очакваме да станем 200 на място, защото сме в контакти с българи от Западна Европа, които искат да дойдат на стадиона”, заяви за Гонг председателят на Националния фенклуб на Локомотив София Румен Първанов.