остуващият отбор на Миньор Перник не срещна особено трудности срещу Видима Раковски и резонно спечели с 3:0. На стадиона в Севлиево Крум Бибишков реализира 2 гола за перничани, а между тях едно попадение добави Милен Василев. Самет Ашимов от домакините пък бе изгонен в края на мача за втори жълт картон пред погледа на не повече от 150 зрители.

Домакините от Видима започнаха много силно мача, но Кристиан Тафраджийски и Християн Кожухаров не успяха да отправят хубави удари. Футболистите на Стойчо Стоев бързо се окопитиха и постепенно взеха инициативата в мача. Логично след 22 минути игра перничани съумяха да открият резултата. Бибишков получи хубаво подаване от Илиян Илиев, проби централната защита на Видима и излезе сам срещу стража Ивайло Василев. В първия момент леко си затвори ъгъла, но със силен удар в горния ляв ъгъл на вратаря даде преднина на своя тим.

В 38-ата минута гостите от Перник дръпнаха с 0:2, след като Бибишков овладя една изритана топка малко зад центъра и изведе Милен Василев отляво. Крилото напредна в наказателното поле и стреля по диагонала, Ивайло Василев спаси, но бе безпомощен при повторния удар на футболиста на Миньор.

След почивката темпото на игра видимо спадна, а грубите влизания зачестиха. Те донесоха един куп жълти картони на севлиевци, като решаващо бе официалното предупреждение на Самет Ашимов в 76-ата минута.

Само 7 минути по-късно Ашимов задържа Бибишков за фланелката в своето наказателно поле и реферът Николай Йорданов отсъди дузпа в полза на Миньор. Бившият футболист на ЦСКА обаче не бе съгласен с решението на съдията и влезе в пререкание с него, което му донесе втори жълт и респективно червен картон.

Зад топката застана потърпевшият Бибишков и без проблеми прати вратаря в обратния ъгъл за 6-ия си гол през сезона.

С днешната победа Миньор запази 9-ата си позиция с 21 точки, като изостава на цели 10 от 8-ия Черно море. Видима Раковски пък остана на 14-о място в зоната на изпадащите със своите 13 точки.