Един от най-атрактивните и шумни фен клубове на Левски няма да има свои представители на вечното дерби в неделя – съобщи лидерът на запалянковците в Разград Стоян Минчев.

Освен заради отдалечеността на столицата от Лудогорието и обичайните трудности с финансирането на пътуване дотам, Минчев признава, че има и друга причина – апатията, обзела феновете. „Този отбор не заслужава подкрепата ни” – с видимо нежелание коментира председателят на разградския фен клуб на Левски. Обяснява, че слабото представяне на сините в шампионата е обезверило привържениците им от Разград и те ще гледат мача по телевизията. Мачът с Локомотив София бил последният, на който разградските фенове ходили организирано.

Сред отличителните белези на агитката от Разград е черешовото топче, с което феновете гърмят при важни победи на любимия отбор. Запалянковците вдигат фенски шум и с няколко тъпана с отличителните белези на Левски.

Няма да пътува до София и вторият фен клуб на Левски – този в Исперих. Същите причини изтъкна и неговият председател Йордан Иванов.