От днес Георги Динков е част от мъжкия състав на Берое. Тази сутрин юношата на старозагорци проведе първото си занимание под ръководството на Илиан Илиев. В събота Динков ще замине за Турция, където ще протече първият етап от подготовката на “зелените”. През есента универсалният футболист тренира и игра за юношите старша възраст в Елитната група до 19 години.

Георги Динков е роден на 20 май 1991 г в Стара Загора. Висок е 186 см и тежи 74 кг. През лятото не попадна в плановете на мъжкият състав, но остана да тренира и играе за юношите старша възраст на Берое в Елитната група до 19 години. Наставникът на тази гарнитура Тодор Станев го използва предимно като централен бранител.

“Снощи администраторът на Берое Николай Демирев ми се обади и днес проведох първата си тренировка с мъжкият състав. Чувствам се много добре. Обстановката ми е позната. Благодаря на треньорското ръководство за доверието и шанса, който ми се дава. Надявам се да го оправдая. Всичко зависи от мен.”, заяви за Beroe Online Георги Динков.