Берое се раздели по взаимно съгласие с Тодор Христов, Антонио Ливраменто и Мирослав Енчев. Старши треньорът на старозагорци Петър Хубчев прецени, че няма да разчита на тримата футболисти.

Ливраменто по всяка верояност ще се присъедини към отбора на Славия. Португалецът премина в Берое през януари 2012 г. Има 26 мача за зелено-белите, в които е отбелязал 1 гол.

През лятото на 2010 г. Берое привлече Тодор Христов. "Зелените" платиха 20 000 лв. трансферна сума на Несебър за правата му. Още преди да дебютира в "А" група с фланелката на старозагорци, Христов записа два мача в Лига Европа срещу Рапид Виена. През есента записа 34 мача с екипа на Берое (30 за първенство, 2 за купата и 2 за Лига Европа). В тях той отбеляза 3 гола - на Славия, Монтана и Локомотив (Пловдив).

На 16 май 2011 година Христов получи наградата за "Откритие на годината" в анкетата организирана от Асоциацията на българските футболисти.

На 9 юни 2011 година Христов премина в Левски за 180 000 лева. Част от сделката между двата клуба бе Иван Горанов, който премина в Берое, подписвайки първия си професионален договор. През есента Христов взе участие в 9 срещи (426 минути) с екипа на "сините", като само в една игра пълни 90 минути - за Купата на България срещу Банско.

Христов се завърна в Берое в края на февруари 2012 г. и взе участие в 20 срещи на отбора, в които се разписа веднъж.

Мирослав Енчев е юноша на Берое и преминава през всички формации на школата. Роден е на 8 август 1991 г. в Стара Загора. Играе на поста централен защитник. Има 18 мача за старозагорци.