Берое записа трета поредна победа, след като заралии успяха да надделеят с трудното 1:0 при домакинството си на Локомотив Мездра от 22-я кръг на А група.

Първото спорно положение в мача бе още в 1-та минута, когато Исмаил Иса отбеляза гол, но той бе отменен заради засада.

Постепенно футболистите на Берое взеха надмощие в мача и създадоха няколко опасности пред вратата на Йордан Господинов. Играчите на домакините отправиха няколко удара, които обаче не затрудниха вратаря на Локомотив Мездра.

В началото на второто полувреме футболистите на Локомотив създадоха две опасни положения, които обаче бяха пропилени от Боян Табаков.

Берое все пак стигна до гол в 62-та минута, когато Георги Андонов изведе в добра позиция в наказателното поле на Локомотив Николай Станков и той с удар по диагонала прати топката във вратата на Господинов.

След попадението за домакините, играчите на Локомотив Мездра взеха инициативата и се опитаха да отбележат изравнително попадение, но това така и не им се отдаде. Много пропуски в края на двубоя направи влезлия като резерва Бамба.

След тази победа Берое остава на девето място във временното класиране с актив от 34 точки, като заралии са само на седем от третия ЦСКА. Локомотив Мездра продължава да е в зоната на изпадащите, като тимът заема четиринадесето място с актив от 18 точки.