Берое има проблем с картотекирането на част от футболистите си в БФС. Новината потвърди и председателят на Комитетът за организиране на състезанията в системата на БФС Веселин Маркович, съобщава BeroeOnline.

Той обясни, че вероятно днес няма да може да бъде извършено картотекирането на всички футболисти, а само на част от тях. Останалите ще бъдат картотекирани утре, тъй като има въпроси, които трябва да бъдат уредени преди да се осъществи картотекирането. Адвокат Дамян Георгиев обясни, че проблемът идва от Иво Иванов и Жельо Желев, за които от БФС са поискали от Ботев и Берое да уредят взаимоотношенията си.

Очаква се обаче юристите на Берое да успеят да уредят двамата за клуба. Това обаче по всяка вероятност няма да може да стане утре.

Малко по-късно стана ясно, че Берое и Сливен-2000 са постигнали договорка за Дончо Атанасов и Милен Христов и тази пречка отпадна като двамата ще бъдат картотекирани утре. Източници от ръководството на Берое пък споделиха, че вече текат и разговори с Ботев (Пловдив) за изясняване на взаимоотношенията за Жельо Желев и Иво Иванов.