Професионален футболен клуб Берое поставя началото на нещо ново с изцяло обновеният интернет дом на отбора. Той обединява всички реално съществуващи към момента сайтове на клуба в един, който предлага оптималното изживяване за беройския фен.

На адрес www.beroe.bg можете да намерите новото беройско кътче във виртуалното пространство. Вече е достъпна една изцяло нова визия и концепция за отразяването на Берое в глобалната мрежа. Освен с обновен интернет сайт Берое стартира и силно присъствие в социалните мрежи със собствени кътчета във facebook, google+, twitter, youtube, instagram, soundclound и foursquare.

С новите и модерни начини на комуникация Берое ще бъде още по-близо до феновете. В сайта вече можете да намерите цялата актуална информация, календар, обновени визитки и снимки на всички формации в отбора като се започне от мъжкия тим и се стигне до най-малките беройци в подготвителните групи. Всеки футболист на Берое независимо дали част от мъжкия състав или от някоя от юношеските формации е представен с пълни данни и снимки. Въведени са всички предстоящи и изминали през този сезон двубои на всяка една формация. Освен всичко друго новият сайт на Берое предлага фен зона с информация от и за феновете на клуба, която се поддържа в тясна колаборация с Национален фенклуб Берое – Стара Загора и Столичен фенклуб Берое 1916.

Феновете ще могат да откриват и актуалните и по-интересни новини, анализи, коментари и интервюта от пресата свързани с клуба.

Отделена е и секция за стадион “Берое” и за Историята на клуба, като тепърва в следващите няколко седмици тези раздели ще придобиват нова и нова информация.

И това е само началото – още преди първото домакинство на Берое срещу “Лудогорец” идната седмица ще стартират огледални версии на сайта на английски и немски език, за да се докаже мотото, че “Светът е Берое”.

В близките месеци пък на база новия сайт ще се появи мобилна версия и приложения за iOS, Android и Windows Phone.

През лятото ще бъде финализиран и проектът beroe.tv, който ще представи богат архив с някои от най-великите и интересни мачове на Берое от близкото и не толкова близко минало.