Отборът на Берое ще играе с изцяло нови екипи през пролетния дял на шампионата Играчите на Илиан Илиев ще носят фланелки в зелено бяло райе разположено вертикално, а на мястото отредено за спонсорите ще пише просто Стара Загора.

 

Това визира идеята, че отборът е кауза на целия град. От щаба на Берое разкриха, че образецът е взет от екипа на турския гранд Фенербахе, като разликата е единствено в цветовете.

 

Фирмата, която облича старозагорския тим е българска и се казва „SB”. Естествено тя е осигурила анцузи и тренировъчно облекло за всички състезатели.

 

Историята на Берое показва, че това не е първият път, когато тимът играе в зелено бяло райе. Междувременно към заниманията на зелените се присъедини бившия играч на Берое Марсел Еламе.

 

Камерунецът игра в Стара Загора до преди три сезона, но напусна. Все още не се знае дали 31-годишният краен защитник ще остане в отбора. Заради проблемите в отбрана се очаква халфът Милчо Танев да играе като защитник в първия домакински мач срещу Славия тази събота на стадиона под Аязмото.

 

Очаква се към утрешното занимание да се присъединят сръбският бранител Владен Милославлевич и нападателят от Русия Александър Буклеев – те обаче нямат да бъдат включени за мача със Славия.