Берое продаде правата на полузащитника Стефан Спировски и той вече е играч на лидера в македонското първенство Вардар (Скопие), съобщиха от клуба. 

Ръководството на клуба му благодари за съвместната работа и му пожелава успех в кариерата.

Спировски се присъедини към Берое в началото на 2014 г. До този момент той записа участие в 20 мача на тима и реализира 2 гола.
Стефан Спировски е роден на 23 август 1990 година в Битоля, днешна Македония. Играе като централен полузащитник.

От 2007 до 2009 година играе за Пелистер (Битоля) в Македония. За "зелено-белите" записва 42 мача, в които отбелязва 2 гола. През зимната пауза на 2009/2010 година преминава в Борац (Чачак). 

Изиграва 51 мача и вкарва 2 попадения за два сезона и половина. В края на сезон 2011/2012 Борац отпада от сръбската първа лига и поради тази причина Спировки преминава под наем в македонския първодивизионен Работнички (Скопие). 

През сезон 2013/14 се завръща в Борац, но записва два мача с екипа на "романтичарите" като резерва.

Спировски е преминал през всички национални гарнитури на Македония. Има два мача за Македония U17, три за Македония U19 и 21 срещи с екипа на младежкия национален тим на западната ни съседка до 21 години, в които има и 2 отбелязани гола.

Междувременно стана ясно, че договорът на Михаел Ковачевич няма да бъде подновен и защитникът бе освободен. Швейцарецът дойде в клуба през лятото, но рядко получаваше шансове в титулярния състав.

Михаел Ковачевич е роден на 6 март 1988 г. в Базел, Швейцария. Ковачевич е юноша на швейцарския Олд Бойс, но преминава и през школата на хърватския Динамо (Загреб).