Старши треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че се наблюдават няколко футболисти, но ще бъдат привлечени максимум девет нови играчи.

„Имаме три сигурни нови футболисти - Алберто Лоузейро, Георги Динков и Мартин Райнов. Наблюдаваме двама-трима чужденци и трима-четирима българи. Ще гледаме да привлечем девет човека максимум“, коментира старши треньорът на Берое.

„Гледаме също така да не привлечем много чужденци, защото играем в България и е малко рисковано. Групата ще бъде от 24-и полеви футболисти и 3-а вратари. Ще работим с група от 27 играчи“, добави наставникът на старозагорци.

„Лоузейро е опитен футболист на 29 години. Играе добре в дефанзивен и офанзивен план. Борбен е и има добър дрибъл. Освен, че може да играе в средата на терена, може да го използваме и като десен външен халф. Каядо и Ливраменто ни го препоръчаха и се надяваме да ни свърши работа.“

„На изчаквателна позиция сме с Диого Торес. В зависимост от това кой ще привлечем, ще решим дали да подпишем с него или да мине още един пробен период. Трябва да сме на 100% сигурни, че той ще ни свърши работа. Трябва да сме убедени, че той ще играе, а няма да бъде резерва. Не може да си позволим да вземем чужденец и той да бъде резерва“, продължи специалистът.

„За мен екипът, с който ще работя е ясен. Смятам, че ръководството трябва да обяви екипа и договорите. За мен всичко е ясно, договорили сме се. Познавам от доста време Николай Павлов. Наблюдаваме го в последните мачове. Той е интересен състезател, но не сме взели окончателно решение дали да го привлечем“, каза още Ивко Ганчев.