От Берое категорично отрекоха да са получавали оферти за двама от водещите си футболисти – Венцислав Христов и Давид Каядо. Старши треньорът на тима Петър Хубчев разкри, че до този момент е постъпило само едно запитване за негов играч, чието име предпочете да запази в тайна.

„Доколкото знам има едно официално запитване за наш футболист. Ние също питаме и се обаждаме на много места. Доколкото знам официалното запитване е само едно, всичко останало са спекулации. Официално конкретна оферта до този момент, поне колкото аз знам, няма. Не мога да ви кажа имена“, каза специалистът.

Той също така разясни каква е ситуацията с договорите на част от футболистите на клуба.

„На Здравко Илиев му изтича договорът, той няма как да бъде освободен. Ще разговаряме с него, за да видим какви са вижданията му, но засега няма нищо конкретно.“

„Иван Горанов дойде при мен и пожела да смени обстановката. Преди един месец разговарях с него и ние му бяхме приготвили предложение за нов договор, преди да се случат нещата с младежкия национален отбор. И преди съм го казвал – принципите тук са такива, че нито един играч няма да бъде държан на сила. Без значение дали се казва Иван Горанов, Венци Христов, Каядо, Елио, Иван Караждов. Така е преценило момчето, три години и половина е било тук в Стара Загора и иска да смени обстановката. Щом един играч на 21 години иска да си тръгне от клуб като Берое и град като Стара Загора, мога да му пожелая единствено здраве“, завърши Хубчев.