Костадин Видолов е под въпрос за утрешния двубой между Берое и Ботев Пловдив под Аязмото. 37-годишният полузащитник на зелените се възстановява от контузия повече от седмица и не игра в последната среща на старозагорци срещу Марек.

В момента обаче бившият футболист на Ботев тренира наравно със своите съотборници. След днешната тренировка ще стане ясно дали Видолов ще попадне в групата за мача.

Днес Берое картотекира двама нови играчи – 19-годишният черногорски нападател Игор Ламбулич и 26-годишният халф Иван Караманов, който е наказан за един мач и няма да играе срещу канарчетата.

„Надяваме се да прекъснем серията на пловдивчани без загуба и утре излизаме за трите точки. С победата над Марек направихме първата крачка за оставането на Берое в А група. Все още обаче имаме много да извървим”, заяви помощник треньорът на старозагорци Ивко Ганчев.

Срещата от 21-ия кръг на първенството между Берое и Ботев ще се ръководи от главния съдия Георги Йорданов. Двубоят е от утре от 15:30 часа на стадиона под Аязмото.