Отборите на Берое и Пирин не успяха да се победят и завършиха 0:0 в мач от 9-я кръг на А група. Въпреки желанието и на двата тима да вземат трите точки, мачът, който се игра в Стара Загора, приключи без да бъде отбелязано попадение.

Домакините започнаха доста по-активно мача. Момчетата на Илиан Илиев наложиха натиск в началните минути и видимо търсиха повече попадението поне до почивката.

Още в 5-та минута Владислав Златинов отправи първия удар към вратата на съперника, но топката излезе в аут.

Първото по-опасно положение за Пирин дойде в 13-та минута. когато Руслан Иванов излезе срещу Карамфил Илчев, но реши вместо да стреля, да комбинира, което се оказа грешното решение в този момент, тъй като бранител на Берое се справи.

В 20-та минута стражът на благоевградчани получи медицинска помощ, след като на два пъти трябваше да спасява мрежата си.

До края на полувремето Александър Якимов опита удар към вратата, но без успех. Същото споходи и Руслан Иванов, който не успя да преодолее стража на Берое.

След почивката двата тима не успяха да покажат кой знае какви умения на терена, а играта се накъса и заради смените предприети от двамата треньори. В игра през втората част се завърна Слави Жеков, който отсъства близо месец.

Стойчо Младенов също изпита вратаря на Пирин, но Макенджиев бе на мястото си в 53-та минута. Головите положения станаха все по-редки с наближаването на края на срещата и в крайна сметка мачът приключи при 0:0.

След поделените точки Берое заема 7-о място с 14 точки, а Пирин е на 10-а позиция с 10 точки.