Отборите на Берое и Черноморец завършиха 0:0 мача помежду си от 13-тия кръг в родната А група. Двубоят на стадиона в Стара Загора бе равностоен, без много голови положения и закономерно двата отбора си поделиха по една точка.

Любопитен факт е, че за „акулите” това равенство е седмо от началото на сезона, като шест от тях са завършили 0:0. Бургазлии все пак продължават да нямат загуба и поне временно заеха второто място с 25 точки, колкото има и Левски, но с мач по-малко. Берое е на седма позиция с 19 точки.

Мачът в Стара Загора започна с лек натиск на домакините, който обаче постепенно утихна и от своя страна Черноморец създаде някои неприятности пред противниковата врата.

По-интересните положения бяха в последните 20 минути на мача. В 72-та минута удар на влезлия като резерва Божанов мина на сантиметри от вратата на „акулите”. След това пък няколко сантиметра не достигнаха на Георги Андонов да засече топката, която почти сигурно щеше да попадна във вратата на гостите.

Най-чистото положение обаче бе в полза на Черноморец. В 88-та минута удар на Марсио Нуньо с глава срещна напречната греда на Берое, след което Илчев изби в корнер.