Полузащитникът на Берое Костадин Видолов отпада от групата на старозагорци за гостуването на Марекв неделя от 15:30 часа. 37-годишният футболист е с разтежение и няма да може да играе срещу дупничани. Има вероятност Видолов да пропусне и домакинството на Берое срещу Ботев Пд след седмица. Още не ясно кой ще заеме мястото на опитния халф в срещата срещу тима от Дупница.

В същото време защитникът Иван Караманов направи първа тренировка с Берое. Бившият играч на пловдивските Ботев и Локомотив най-вероятно ще подпише със старозагорския тим.

 

Очаква се до дни жълтата карта на футболиста да бъде готова и той да може да играе за зелените. За последно Караманов игра за латвийския ФК Рига.

 

Помощник - треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви, че е притеснен от факта, че главен съдия на двубоя с Марек е Ангел Ангелов: ”Съдийската комисия и нейният шеф Борислав Александров обърнаха гръб на Берое”, каза още Ганчев. ”Основната ни задача в Дупница е да не загубим мача, но ако играем така, както срещу Черно море можем и да вземем трите точки”, допълни помощник-треньорът на зелените.

Стана ясно, че най-късно другата седмица ще бъдат готови документите на черногорския нападател Игор Ламбулич и той ще може да играе в официални мачове. Нападателят на Берое Дончо Атанасов е възстановен от контузията си ище ена линия за двубоя с Марек.

От щаба на старозагорци все още са в очакване на решението на правната комисия от БФС по случая Жельо Желев и Иво Иванов - до този момент не се знае дали и кога двамата играчи ще могат да облекат зелена фанелка-припомням от Ботев Пд имат претенции към правата на Желев и Иванов.

Берое заминава за Сапарева баня утре на обед, където ще пренощува преди двубоя с Марек.