Трима основни футболисти на Берое отпадат от групата за мача на Берое срещу Литекс. Срещата от 29-я кръг на А група е тази неделя от 18:00 часа. Новият носител на националната купа се завръща на градския стадион в Ловеч само 4 дни след историческия финал с Черноморец Поморие спечелен от старозагорци с 1:0. Този път „зелено-белите" гостуват на шампиона на България Литекс.

С отбора няма да пътуват бранителят Атанас Атанасов, който е с травма и полузащитниците Петър Костадинов, и Диан Генчев. Последният не е възстановен от контузия, докато Костадинов е освободен за предстоящия двубой от старши-треньора Илиан Илиев, поради семейни причини.

Очаква се за мача с Литекс Илиев да заложи на няколко млади момчета, които не намират толкова често място сред титулярния състав.

Отборът заминава утре на обед за Севлиево, където ще направи една тренировка, а след това ще нощува там. На другия ден от 18:00 часа „зелено-белите" ще излязат в Ловеч срещу местния Литекс в мач - генерална репетиция за двубоя за суперкупата на страната, в който през лятото ще се срещнат същите два тима.