Павел Ковачев пропуска домакинството на Берое срещу Локомотив Пд този петък от 15:00 часа. Бранителят е с контузия и няма да може да играе в срещата от 19-тия кръг на А група.

Под въпрос за предстоящия двубой са още капитанът Слави Жеков и Диан Генчев. Жеков бе ударен в лицето в предишния шампионатен мач срещу Черноморец и напусна принудително терена, а Генчев лекува разтежение повече от 10 дни. Утре ще стане ясно дали двамата играчи ще попаднат в групата за мача.

От своя страна помощник треньорът Ивко Ганчев изрази задоволството си, че за първи път от много време насам в Берое няма наказани футболисти.

"Локомотив е корав съперник, още повече сега отбора е по-силен отколкото през есента, така че няма да ни бъде никак лесно срещу тях. Нямам опасения, че след тези няколко добри игри, нашите футболисти ще подходят с прекалено високо самочувствие и ще подценят мача с пловдивчани", каза Ганчев пред журналисти.

Срещата от 19-тия кръг на А група е в петък от 15:00 часа на стадиона под Аязмото. Главен съдия на двубоя е Николай Йорданов от София. Ще му помага съдийска двойка също от столицата - Венцислав Гаврилов и Иван Вълчев.