Бранителят Здравко Илиев и полузащитникът Стойчо Младенов ще пропуснат гостуването на Берое срещу Сливен тази събота от 17:45 часа. Илиев все още не е възстановен от травмата си, но ще бъде на линия за домакинството срещу Калиакра, седмица по-късно. Младенов пък е с контузия на лицето и не се знае кога ще бъде готов за игра. За сметка на това на терена се завръщат халфовете Петър Димитров, Диан Генчев и Георги Божанов.

„Не трябва да допускаме грешките от предишния мач срещу Локомотив Сф, когато започнахме добре през първата част, а през втората се разконцентрирахме и играхме слабо. В мача с ЦСКА Сливен игра бързо, освободено и със самочувствие, затова срещата ни с тях няма да бъде лесна", това заяви старши-треньорът на старозагорския тим Илиан Илиев, два дни преди отложения двубой от първия кръг на А група между Сливен и Берое. Илиев коментира и изгонването му от резервната скамейка на Берое в двубоя срещу Локомотив Сф:

„Отстраняването ми бе незаслужено, но така или иначе, не мисля, че това ще повлияе особено на играта на моя отбор в предстоящия мач със Сливен."

Според наставника на старозагорци неговите футболисти не са навлезли в необходимата форма и тима му все още се нуждае от стиковане.

„Хубавото е, че при предишното и сегашното ръководство на Берое, ни оставят да работим спокойно и да градим", допълни Илиев.

От ръководството на Берое потвърдиха, че всички премии и дължими суми на футболистите, ще бъдат преведи до края на седмицата и по-конкретно преди мача срещу Сливен. По думи на изпълнителния директор Васил Драголов, от община Стара Загора още не са превели на играчите, обещаната премия от 70 000 лв за спечелването на купата на България.