Левият халф на Берое Дончо Атанасов ще пропусне трети мач за старозагорци , защото все още не се е възстановил от контузията на бедрото си. Атанасов ще подкрепя съотборниците си от трибуните при домакинството срещу Локомотив Мездра в неделя от 17 часа на градския стадион в Стара Загора.

"Все още не е възстановен напълно от контузиаята си и затов няма да рискуваме и ще го запазим за следващите мачове. Слави Жеков е с мускулна трамва, а Станислав Бачев е с болки в коляното”, заяви старши треньорът на зелените Илиан Илиев, цитиран от БТА.

Според него е нормално да има притеснение, след като отборът му изигра силен мач срещу ЦСКА и се класира на полуфинала за Купата на България.

"Притеснявам се от това да не се получи лош резултат, защото Локомотив ще търсят на всяка цена победата, иначе друг резултат не ги устройва. Съперникът ни е добре комплектован и привлече добри футболисти, затова ни чака тежък мач. По скоро се притеснявам не от физическото, а от психическото състояние на играчите ми, които съвсем нормално след отстраняването на ЦСКА да са с приповдигнато настроение", каза още Илиев.

Той смята че трябва да се подходи търпеливо към противника и да се изиграе спокойно мачът. Илиев коментира и предстоящите полуфинални срещи от турнира за Купата на България, където освен Берое за финал ще се борят и три тима от Б група - Чавдар Етрополе, Черноморец Поморие и Калиакра. "Лошото за нас е че сме фаворити преди тези двубои, защото ни предстои най-трудното и все още нищо не сме постигнали", завърши Илиан Илиев.