Един от основните футболисти в състава на Берое Дончо Атанасов ще пропусне гостуването на заралии на Локомотив Мездра от седмия кръг на А група.

„За нашия отбор проблеми има в лицето на Дончо Атанасов, който в мача със Спортист Своге бе заменен принудително, има разтежение и след прегледите, които са му направени и скенера на крака се оказа, че има разтежение и по всяка вероятност ще отсъства 10-15 дни. Не се знае и дали ще можем да го ползваме за мача с Пирин следващата седмица. Други проблеми с контузени няма”, разкри помощник треньорът на Берое Ивко Ганчев.

„Отбора на Мездра сме наблюдавали не само в този мач. Следим ги още от мача с Литекс в началото, пък и следващите мачове. Ясно ни е че отбора на Мездра направи изцяло нов състав, за разлика от миналата година. Имат опитни футболисти в защита в лицето на Пажин и в нападение имат Хазуров”, каза още асистентът на Илиан Илиев.

„Ясни са ни като цяло, но пак казвам, че в този мач мисля, че ще има много повече битка отколкото проява на футболни качества. Отиваме да покажем лицето на Берое. Не знам какъв ще бъде резултата. Естествено, че искаме да вземем максимален брой точки - 3, но дори и да направим равен или да загубим не е фатално. Все пак, че сме взели една точка или сме загубили... Опитваме се по този начин, по който и досега беше - отбора на Берое да покаже желание дух и себераздаване, което го постигаме на този етап”, завърши Ивко Ганчев.