Старши треньорът на Берое Илиан Илиев няма да може да разчита на услугите на един от основните си защитници Станислав Бачев в предстоящото домакинство от 9-я кръг на А група срещу Пирин Благоевград.

Бачев обърна глезена си по време на мача с Левски и бе заменен принудително. Самият футболист очакваше да бъде готов за домакинството на „орлетата”, но явно ще пропусне предстоящия мач.

Така в титулярния състав на заралии почти сигурно ще се завърне Веселин Пенев, който не взе участие в мача срещу Левски.

Капитанът на Берое Слави Жеков тренира пълноценно, но до последно ще бъде под въпрос, като старши треньорът Илиан Илиев ще вземе решението дали да го включи в групата за двубоя с благоевградчани.

Жеков получи травма по време на мача със Сливен, където бе заменен принудително още на полувремето. Капитанът на беройци не взе участие в последните три мача срещу Калиакра, Миньор Перник и Левски.

Състоянието на Георги Божанов се подобрява, но също в последния момент ще стане ясно дали ще попадне в избраниците на Илиан Илиев за домакинството на Пирин.