Халфът Станислав Манолев и защитникът Джемал Беребрович ще пропуснат протоколния реванш на Литекс с Беса. „Оранжевикте” приемат албанците в четвъртък на Градския стадион в Ловеч в мач от втория квалификационен кръг от турнира на УЕФА.

Босненецът е болен и отпада от групата. Очакваше се той да намери място сред стартовите 11 на Ферарио Спасов в четвъртък. Станислав Манолев пък е с лека травма след дербито с Левски. Той пропуска мача с Беса, но ще бъде готов за домакинството на Беласица в неделя от 4-я кръг на А група.

В същото време спортно техническият щаб на клуба прецени, че е безсмисленофутболистите отново да гледат избрани моменти от срещи на албанския тим. В клуба всички са на мнение, чедвубоят е решен на 99 процента.

Литекс победи с 3:0 в Дурас преди 12 дни и на практика си осигури участие в първия редовен кръг. Жребият за него е в петък. Президентът на „оранжевите” Ангел Бончев ще представлява Литекс в Монако. Той ще наблюдава на живо и мача за Суперкупата на Европа между Милан и Севиля.