Звездата на българския футбол Димитър Бербатов призна, че мачът между Левски и ЦСКА, в който „сините” спечелиха с „кървав” гол на Гонзо му е помогнал много да израсне.

„Разбира се, че помня трудните моменти в ЦСКА. Тези неща трудно се забравят. Този мач с Левски и някои други много ми помогнаха в моята кариера, защото така се усъвършенствах и станах човекът, който съм”, спомена Стоилов.

„Футболът е такъв, че нищо не се знае. Някой ден може да се върна в България, за да си завърша кариерата в ЦСКА. Головете, които съм вкарал на по-именити отбори от Левски, ми носят достатъчно удоволствие”, каза Митко Бербатов.

„Следя, какво се случва преди българското дерби. Знам, че е в неделя, но за жалост няма да го гледам, защото имаме мач. Следя словесните престрелки между футболистите на двата отбора, както и между ръководителите. Смятам, че това е напълно нормално, защото така се създава по-голям интерес към мача. Футболът ни не е на високо ниво, но интересът към това дерби винаги ще го има”, заключи по темата Димитър Бербатов.