Двете нови попълнения на Левски Шакиб Бензукан и Дарко Тасевски няма да тренират днес преди обяд с отбора, защото заминаха за Виена с администратора Райко Якимов. В австрийската столица те ще отидат до българското посолство, за да свършат много важната за тях не футболна работа, а именно изваждането на визи, както за България, така и за другите страни членки на Европейския съюз.

Без тези документи мароканецът и македонецът не могат да пребивават у нас и съответно да играят за Левски. На „сините” им предстои и участие в евротурнирите. Първият, от които по всяка вероятност ще е във Финландия.За да играят в тези двубой на Дарко и Шакиб също са им необходими визи.

По решение на старши треньора Станимир Стоилов днес е най-удобният момент двамата да напуснат лагера в Линдабрун. Така заради визи те няма да тренират.

На Левски предстои утре да играе с шампиона на Израел Бейтар (Йерусалим). Мачът е от 19 часа българско време, като това се очертава, като най-сериозната проверка за шампионите преди началото на сезона. Контролата ще бъде изгледана от изпълнителния директор Константин Баждеков, който се очаква днес да пристигне при отбора.

Ако ангажиментите му позволят специално за двубоя утре срещу евреите ще дойде и собственикът на тима Тодор Батков.