Здравословни проблеми на Шакиб Бензукан и Саша Симонович притесняват Левски преди първия мач срещу Дебрецен, научи Гонг.

Двамата бяха на „Герена” тази сутрин и тренираха във фитнеса на стадиона. Добрата новина е, че на този етап, травмите минават за леки и едва ли ще спрат двамата от срещата с унгарците.

Ситуацията около Шакиб Бензукан е по-притеснителна, защото мароканецът е най-вероятният заместник на Живко Миланов. Бензукан игра срещу Миньор, след като колегата му се контузи.

„Не мисля, че проблемът ми е сериозен. Надявам се да бъда готов за мача в сряда”, коментира с усмивка сръбският полузащитник Саша Симонович. Ветеранът увери, че нещата не будят притеснение.

В Левски не могат да се похвалят с липсата на контузии в отбора. Аут за дълго е Владимир Гаджев, а Живко Миланов едва ли ще е готов за Дебрецен. Същата е ситуацията и с Жоазиньо, макар и в „сините” редици да таят надежди и за двамата. Със сигурност не може да се разчита и на вратаря Божидар Митрев, чиято ръка все още е гипсирана.