Независимо от точката, която постигнаха футболистите на Беласица като гости срещу Черно море във Варна (1:1), вицепрезидентът на петричкия клуб Горан Петров заяви, че отборът ще подаде жалба срещу ръководството на съдията Стефан Спасов.

"Ще подадем жалба срещу ръководството на съдията Спасов, който за пореден път доказа, че не е забравил нищо старо и просто ненавижда отбора на Беласица. Правеше всичко възможно на терена, подпомаган от помощника му Николай Ангелов от Самоков да ограби труда на нашите футболисти и го направи по перфектен начин. Този чернодрешко не си взе поука от това, че беше наказан, заради тенденциозно съдийство срещу нашия отбор, и въпреки това продължава да ни ограбва. Интересното е как ще връщат парите той и Николай Ангелов, които са взели от страна на ръководството на отбора-домакин", коментира вицепрезидентът на клуба от Петрич.

"Жалко е, че шефът на съдийската комисия Борислав Александров продължава да ни праща поръчкови съдии и докога ще е така, не знам. Този човек наистина няма място в съдийския апарат и е смешно да оглавява съдийската комисия във футболната централа", сподели Горан Петров.