Отборът на Беласица отпътува с автобус във вторник вечерта за Турция, където предвожданата от треньора Альоша Андонов група от 23-ма футболисти ще продължи зимната си подготовка. По време на лагера, който е до 6-и февруари, Беласица ще изиграе контроли срещу отборите на Днепър (Украйна), Терек Грозни (Русия), Болоня (Полша), Дачия (Румъния) и шампионът на Южна Корея.

Вицепрезидентът на петричкия клуб Горан Петров сподели, че в Анталия ще пристигнат няколко футболисти от България и чужбина, но за сега не пожела да назове имената или отборите им. Известно е само, че към отбора се очаква да се присъедини и футболистът от Мали с френски паспорт Коли Канте.

Групата на Беласица:

Вратари: Христо Бахтерлиев и Боби Стоянов;

Защитници: Ели Маркес, Петър Трифонов, Иво Велинов, Георги Николов, Петър Ненов, Красен Савов, Самина, Кики, Георги Петров;

Полузащитници и нападатели: Марин Дамянов, Петър Карачоров, Бето, Благой Наков, Христо Господинов, Диану, Добри Орловски; Нападатели: Александър Митушев, Даниел Дюлгеров, Александър Стояновски, Кирил Димитров, Златко Кабранов.