Отборът на Левски направи първа тренировка за седмицата, която ще завърши с гостуване в Пловдив на Ботев. Мачът срешу "канарчетата" е в събота от 18:30 часа. 

Добрата новина за старши треньора на "сините" Стойчо Стоев е, че испанецът Мигел Бедоя направи първо занимание с топка. Халфът дойде по-късно в България, след като оимаше здравословни проблеми в родината си. 

Мигел Бедоя

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Бедоя се включи по-късно в тренировките на Левски и последните няколко дни тренираше без топка. Очакванията са испанецът да бъде готов за гостуването в третия кръг на Лудогорец в Разград. 

По-оптимистичните прогнози са евентуално да бъде на разположение и за домакинството срещу Литекс другата седмица. Всичко зависи от това как ще понесе пълните натоварвания, които започнаха от днес. 

В същото време Аймен Белаид, който не участва в контролата с Локомотив Пловдив, днес тренира наравно с останалите си съотборници. Очаква се той да бъде готов за гистуването в Коматево, което ще улесни Стойчо Стоев при избра му на централна двойка защитници. 

Левски

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg