Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков обяви, че не вижда причина трансферът на Зе Соарес, да не се осъществи. „Ситуацията със Зе Соарес е следната. Между двата клуба има подписан договор, има и договорени лични условия. Имаше известни разминавания при медицинските изследвания. Системите на тяхната медицина по някои от методиките на изследвания, не са като нашите. За това се наложи да мине реконсулт, на него се видя, че няма причина договорът да не стане. Освен ако няма някаква друга причина, която не е медицинска. Ние ще изпратим изследванията и предполагам, че утре договорът ще влезе в сила. Явно някои ваши колеги станаха специалисти по всякакви медицински въпроси”, отсече Баждеков.

„Опитахме се да направим сделката по най-добрия начин. За жалост нещата не се получиха в момента, в който на нас ни се искаше. Той така или иначе, не можеше да премине в Металург преди края на полусезона, за това беше на разположение и за мача със Сливен”, обясни още по темата Константин Баждеков.

„На Георги Иванов не му е лесно да съвместява и двете длъжности. Дали ще се търси нов треньор, ще стане ясно след Нова година. За момента това е структурата в Левски”, сподели финансовият директор на „сините” от София.